Доска, брус, вагонка, пиломатеріали в Києві

Вагонка липа

Назва Товщина Ширина Довжина Ціна грн за/м²
Вагонка липа (в/с) 14 мм 80 мм 3,0 м 650 грн
Вагонка липа (в/с) 14 мм 80 мм 1,9 м 600 грн
Вагонка липа (в/с) 14 мм 90 мм 1,9 м 600 грн
Вагонка липа (в/с) 14 мм 90 мм 3,0 м 650 грн
Вагонка липа (цеглинка) (в/с) 14 мм 90 мм 0,3/0,35/0,4 м 600 грн
Вагонка липа (2 сорт) 14 мм 90 мм 2,0-3,0 м 500 грн
Вагонка з липи від “Укр-ліс”

Вагонка з липи – це чудовий оздоблювальний матеріал, який ідеально підходить для оформлення бань і саун. Липа має відмінні властивості, необхідні саме для будівництва сауни, а саме:

Переваги липової вагонки

  • Вишуканий аромат деревини. Липа містить ефірні олії, які при нагріванні виділяються і дарують медовий приємний запах, що сприяє відпочинку і розслабленню. Благотворний вплив липової лазні відомий з давніх часів, оскільки було помічено позитивний ефект на дихальні шляхи людини.
  • Низька щільність деревини. Завдяки цьому немає ризику отримати опік, торкаючись нагрітої вагонки або лежачи на полицях з липового бруса.
  • Легкість матеріалу. Ця особливість липової вагонки спрощує монтаж.
  • Красива і унікальна структура деревини, яка в міру пориста і неперебірлива в обробці.
  • Міцна структура дерева. Липа стійка до перепадів температур і високої вологості, яка постійно присутня в бані або сауні.

У нашому магазині ви можете придбати вагонку з липи за ціною виробника 100-145 грн/кв.м.

Властивості липової вагонки

Деревина липи у бані або сауні повністю розкриває свій природний аромат і лікувальні властивості. Завдяки цьому вагонка з липи користується великою популярністю серед оздоблювальних матеріалів для саун і бань.

Цінною властивістю вагонки з липи є її гігроскопічність як обшивального матеріалу для бані та сауни. Липа не змінюється при перепадах температур. Вона швидко нагрівається і швидко остигає, при цьому форма і розміри вагонки не змінюються, матеріал не деформується і зберігає природний колір. Наприклад, вироби з осики змінюють свій колір вже через 1-3 роки, а деякі породи деревини, привезені з африканських країн, виготовляються з мертвих дерев. Липа після зрубування продовжує “жити” ще 10 років, даруючи цілющий аромат і неймовірний природний потік енергії, що сприяє гармонійній і теплій атмосфері в домі.

Липа має тонке волокно і легко піддається обробці. Деревина з липи не боїться ударів, вона не тріскається і не колеться при падінні. Вагонка з липи – це оздоблювальний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. У нашому магазині ви знайдете якісну вагонку з липи за доступною ціною, яка служитиме вам багато років, випромінюючи природне тепло, цілющий аромат і наповнюючи ваш дім затишком і благополуччям.

Звертайтеся до “Укр-ліс” для отримання якісних і доступних пиломатеріалів у Києві. Наші фахівці завжди готові допомогти вам з вибором матеріалів і проконсультувати з усіх питань.
Звертайтеся за телефоном +38(093)837-49-43 для безкоштовної консультації та приємних знижок для оптових покупців.

    Постачальникам

    Співпраця з компанією “Укр-ліс”

    Компанія “Укр-ліс” завжди відкрита до співпраці та прагне розширити свій асортимент.

    Наші клієнти – це як оптові, так і роздрібні покупці, тому ми зацікавлені в отриманні тільки якісної продукції за найвигіднішими для нас цінами.

    Ми з радістю розглянемо ваші пропозиції!

    Зв’язатися з нами можна за телефоном: 067-332-49-75 (Дмитро) або електронною поштою: kontakt.ukrles@gmail.com

    Передзвоніть мені


    Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.