Доска, брус, вагонка, пиломатеріали в Києві

Вагонка вільхова

Назва Товщина Ширина Довжина Ціна грн за/м²
Вагонка вільха 1с 14 мм 80 мм 3,0 м 400 грн
Вагонка вільха 1с 14 мм 70 мм 3,0 м 400 грн
Вагонка вільха 1с 14 мм 70 мм 1,9 м 400 грн
Вагонка вільха 1с 14 мм 80 мм 1,9 м 400 грн
Вагонка вільха (вищий сорт) 14 мм 70 мм 1,9 м 450 грн
Вагонка вільха (вищий сорт) 14 мм 70 мм 3,0 м 500 грн
Вагонка вільха (вищий сорт) 14 мм 80 мм 1,9 м 450 грн
Вагонка вільха (вищий сорт) 14 мм 80 мм 3,0 м 500 грн

Вагонка з вільхи від “Укр-ліс”

Вільхова вагонка – це оздоблювальний, екологічно чистий, цілющий матеріал, який використовується в будівництві саун і лазень, а також для внутрішньої обробки приміщень. Наш магазин пропонує клієнтам високоякісну вагонку з вільхи, яка має чудовий зовнішній вигляд і цінні природні властивості. Обрати вагонку для сауни можна на цій сторінці.

Деревина вільхи широко використовується для виробництва високоякісної вагонки, яка не поступається європейським аналогам. Це досягається завдяки відмінним експлуатаційним властивостям, які має вільха.

Переваги вільхової вагонки

  • Лікувальні та оздоровчі властивості
  • Висока якість матеріалу
  • Екологічність
  • Вільха не містить шкідливих смоляних сполук, які могли б нашкодити при нагріванні. Вільхові тріски використовують для копчення риби та м’яса.
  • Низька гігроскопічність – вільха практично не вбирає вологу, зберігаючи форму виробу багато років.
  • Стійкість до атмосферних впливів
  • Природні повітропроводи в структурі деревини вільхи допомагають зберегти виріб у цілісності, не даючи конденсату осідати на вагонці.
  • Низький коефіцієнт теплопровідності запобігає перегріванню матеріалу, роблячи його комфортним для використання в лазні та сауні, оскільки немає ризику отримати термічний опік.
  • Вільхова вагонка відмінно зберігає тепло та забезпечує звукоізоляцію приміщень. Це робить її ідеальним вибором для звуко- та теплоізоляції в будинку.
  • Високотехнологічна обробка матеріалу забезпечує довготривалу експлуатацію без усадки і деформації.
  • Прекрасний благородний зовнішній вигляд
  • Природна енергетика наповнює ваш дім.

Лазня або сауна з вільхи – це природний антибіотик для організму людини. Вільха містить цілющі дубильні речовини, які позитивно впливають на організм. При нагріванні вільхова вагонка надає лікувальний ефект, зокрема: профілактика та лікування застудних захворювань, суглобового ревматизму, подагри тощо.

Придбати вільхову вагонку в “Укр-ліс”

Для справжніх поціновувачів лазні наша компанія пропонує вільхову вагонку за вигідними цінами. Ми можемо здійснити доставку в будь-який куточок країни або відвантажити ваш замовлення зі складу. Якість наших матеріалів дозволить вам створити оазис здоров’я, який наповнюватиме вас позитивною енергією!

Звертайтеся до “Укр-ліс” для отримання якісних і доступних пиломатеріалів у Києві. Наші фахівці завжди готові допомогти вам з вибором матеріалів і проконсультувати з усіх питань. Звертайтеся за телефоном +38(093)837-49-43 для безкоштовної консультації та приємних знижок для оптових покупців.

    Постачальникам

    Співпраця з компанією “Укр-ліс”

    Компанія “Укр-ліс” завжди відкрита до співпраці та прагне розширити свій асортимент.

    Наші клієнти – це як оптові, так і роздрібні покупці, тому ми зацікавлені в отриманні тільки якісної продукції за найвигіднішими для нас цінами.

    Ми з радістю розглянемо ваші пропозиції!

    Зв’язатися з нами можна за телефоном: 067-332-49-75 (Дмитро) або електронною поштою: kontakt.ukrles@gmail.com

    Передзвоніть мені


    Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.